شرکت تولیدی شیمیایی و رنگ سازی تهران کنیتکس با دو دهه تجربه و تلاش مستمر در زمینه تولیدات کنیتکس های آکریلیک، کنیتکس های واتربیس، کنیتکس های روغنی، رنگ مخصوص نما آکریلیک، رنگ آرداواز و شیروانی آکریلیک، عایق رطوبتی سفید، رنگ آکریلیک و … با بکارگیری نیروهای متخصص در محیطی به مساحت ۷۰۰۰ متر مربع اقدام به تولید انواع رنگ های ساختمانی و انواع کنیتکس کرده است.
شرکت تهران کنیتکس که در سال ۱۳۸۰ با هدف تولید انواع کنیتکس و رنگ های ساختمانی و صنعتی بنیان گذاری شد، اکنون به یکی از پویاترین واحدهای بخش خصوصی در زمینه تولید کنیتکس و رنگ های ساختمانی و رنگ های صنعتی مبدل شده است. هدف شرکت تولیدی شیمیایی و رنگ سازی تهران کنیتکس با اتکا بر سرمایه پرسنل متخصص، علاقمند و کوشا، همچنین بهره گیری از فناوری نوین عظیم و گران قدر نیروی انسانی خود، یعنی یک هزار و پانصد نفر تولید با همکاری واحد (بخش تحقیق و توسعه RGD ) فعال و کنترل کیفیت دقیق، موفق به تسخیر بازارهای جدید و ارائه محصولات متنوع شده و با کمک کادر بازاریابی آگاه و نظام توزیع منظم و سریع کالا، توانسته تا در بازارهای بین المللی به رقابت پرداخته و یکی از تولید کنندگان نمونه کشور عزیزمان گردد.
این شرکت هم اکنون مفتخر است توزیع محصولات خود را در سراسر کشور و صادرات آن به کشورهای همسایه از جمله ترکیه، ارمنستان، روسیه، افغانستان، عراق و … را دارا می باشد .
این شرکت توانسته است که با گام برداشتن در مسیر طولانی تولید و عرضه بهترین محصول با بالاترین کیفیت و بهتر شدن در صنعت رنگ و کنیتکس شود و با طی کردن مسیر ۳۰ ساله این هدف با استفاده از تجارب و توانمندیهای متخصص این صنعت گامی بلند در راستای تحقق اهداف خود در زمینه تولید محصول ممتاز و درجه ۱ با بالاترین کیفیت در بین رقبا و همکاران خود در این زمینه بردارد و هم اکنون نام خود را در صدر جدول بهترین های این صنعت در سطح کشور جای دهد.
کنیتکس آکریلیک (پایه آب) – کنیتکس های آکریلیک (حلال در آب)
کنیتکس آکریلیک تهران ساخته شده بر پایه رزینهای امولیسیونی و کوپلیمرهای آکریلیک
ویژگی ها:
کنیتکس آکریلیک تهران آب گریز و دوستدار محیط زیست، قابل شستشو و بادوام در برابر شرایط محیط آب و هوایی ایران
قابل استفاده در سطوح داخلی و خارجی می باشد، از نظر بهداشتی فاقد بوی نامطبوع و حساسیت زایی تنفسی و پوستی
دارای کاربری بسیار آسان و بالا می باشد
کنیتکس آکریلیک تهران محصولی با قدرت و پوشش مقاومت بسیار بالا در برابر نفوذ رطوبت و باران می باشد.
کنیتکس آکریلیک تهران ۵ ساعت پس از اجرا خشک به نظر می رسد اما استحکام نهایی بعد از ۱۵ روز حاصل می گردد.
ترکیبات مواد اولیه:
رزینهای امولسیونی و کوپلیمرهای آکریلیک، اکسید تیتان، کربنات کلسیم، پنبه نسوز میکاپرلایت، و افزودنیهای مخصوص آکریلیک.
کنیتکس آکریلیک در ۴ نوع دانه بندی بدون دانه (پرماتکس)، ر یز، متوسط، درشت عرضه می گردد.
کنیتکس روغنی آلکیدی
مواد اولیه کنیتکس و پروماتکس:
اکسید تیتان، رزینهای آلکیدی، پنبه نسوز، کربنات کلسیم، میکاپرلایت، حلال های بخصوص و دیگر مورد نیاز خاص خود.
مشخصات
-۱ دانه بندی که در خصوص مواد پرلایت مشخص شده که کنیتکس در ۴ نوع دانه بندی شده پرماتکس ( بدون دانه ) ، ریز ، متوسط ، درشت می باشد.
-۲ مقدار وزن هر لیتر معادل یک کیلوگرم بوده و در حلب های ۲۰ کیلوگرمی عرضه می گردد.
-۳ ۸ ساعت پس از اجرا خشک به نظر می رسد ، اما استحکام نهایی بعد از ۲۱ روز حاصل می گردد.
۴ – کنیتکس آلکیدی تهران با حلال های مخصوص خود قابل اجراست.
خواص :
-۱ چسبندگی و حالت انعطاف پذیری و جلوگیری از طبله شدن
-۲ مقاومت در مقابل تابش آفتاب بدون تغییر رنگ
-۳ جلوگیری از رشد سریع قارچها و انگلهای گیاهی بر روی دیوار و سقف
-۴ عایق در مقابل برودت و حرارت
-۵ مقاومت در برابر آب و جلوگیری از ورود آن به داخل دیوار
-۶ هزینه ناچیز بدون وزن نسبت به سنگ و آجر و …
-۷ زیبا و بادوام قابل شستشو و صد در صد واترپروف
کنیتکس واتربیس تهران (تهران کنیتکس)
مشخصات :
کنیتکس واتربیس تهران ساخته شده بر پایه رزینهای امولسیونی و کوپلیمرهای واتربیس.
ویژگی ها :
کنیتکس واتربیس تهران محصولی جدید در برابر شرایط آب و هوایی ایران قابل استفاده در سطوح داخلی ساختمان می باشد که از نظر بهداشتی فاقد بوی نامطبوع و حساسیت زایی تنفسی و پوستی . دارای کاربری بسیار آسان و بالا می باشد .
کنیتکس واتربیس ۵ ساعت پس از اجرا خشک به نظر می رسد اما استحکام نهایی بعد از ۱۰ روز حاصل می گردد .
ترکیبات مواد اولیه :
رزین های امولسیونی و کوپلیمرهای واتربیس ، اکسیدتیتان ، کربنات کلسیم ، میکاپرلایت ، و افزودنیهای مخصوص واتربیس .
کنیتکس واتربیس در ۴ نوع دانه بندی ، بدون دانه (پرماتکس ) ریز ، متوسط و درشت عرضه میگردد.
لازم بذکر است کلیه محصولات شرکت تهران کنیتکس با پلمب بوده و بدون پلمب فاقد گارانتی می باشد.
دفتـر مرکزی : تهران ، فلکه چهـارم تهرانپارس ، وفادار شرقی ، بعد از خیابان 139 ، پلاک 284
مرکز پخش : تهران ، فلکه چهارم تهرانپارس ، وفادار شرقی ، بعد از خیابان 139 ، پلاک 280
فکس : 77961045 تلفن : 77795066-77795067-77343689-77800950-77961713
وب سایت: www.tehrankenitex.ir