آموزش نقاشی ساختمان به زبان ساده
نقاشخانهی خود باشید!
به نظرتون نقاشی ساختمان کار سختیه ؟
می دونستی بیشتر هزینهای که برای رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان میکنید مربوط به دست مزد نقاش هستش و اگر خودتون این کارو کنید هزینه هاتون تا یک پنجم کاهش پیدا می کنه.
می دونستی نقاشی ساختمان کار خیلی ساده ایه و هرکسی که می تونه کارهای روزمرهی خودش رو بکنه میتونه خونه ی خودشم رنگ کنه.
بخش اول: آماده کردن و شناخت ابزار و نحوهی استفاده از آن:
در بخش اول یاد میگیریم که چجوری محیط کارمون رو آماده کنیم و درها و پنجرهها رو گراف و روی وسایل رو بپوشانیم تا رنگی و کثیف نشوند.
انواع قلمموها رو ازنظر جنس و اندازه میشناسیم می تونیم قلم وی مناسب رو برای کارمون انتخاب کنیم. و اینکه چجوری او نو در دست بگیریم و از آن استفاده کنیم و کنارها و گوشهها رو با اون رنگ کنیم و حرکت قلم بر روی سطحرو میبینیم. و یاد میگیریم که اجسام باریک رو با اون خط بگیریم.
بخش دوم: شناخت رنگهای پرکاربرد ساختمانی:
در بخش دوم با رنگهای پرکاربرد ساختمانی کاربرد ساختمانی در نقاشی ساختمان آشنا میشویم. یعنی رنگ پلاستیک و آکریلیک و روغنی و مزایا و معایبش و نوع کارایی این رنگها را متوجه و نحوهی ترکیب کردن و میزان رنگی که باید تهیه کنید براتون توضیح میدهم.
بخش سوم: آماده کردن و ترکیب رنکهای پلاستیک:
در بخش سوم با رنگ های رنگ ساختمان پلاستیک و انواع اون آشنا میشیم و یاد میگیریم که چجوری او نو ترکیب کنیم و از اون استفاده کنیم.
بخش چهارم: آماده کردن و ترکیب رنگهای آکریلیک:
در بخش چهارم با رنگ ساختمان آکریلیک آشنا میشیم انواع اون رو میشناسیم و یاد میگیریم که چجوری او نو ترکیب و از اون استفاده کنیم.
بخش پنجم: آماده کردن و ترکیب رنگهای روغنی:
در بخش پنجم با رنگ ساختمان روغنی آشنا می شیم و یاد میگیریم که چجوری او نو ترکیب کنیم و از اون استفاده کنیم.
بخش ششم: آموزش متر کردن فضا و تخمین زدن میزان رنگ موردنیاز:
تو بخش ششم یاد میگیریم که سطح مورد نظرمون رو برای نقاشی متر کنیم. و اندازه بگیریم. و حتی روشی رو بهتون یاد می دم که بتونیم با وارد شدن به یک محیط اندازهی تقریبی میزان رنگ مورد نیازمون رو تخمین بزنیم.
بخش هفتم: آستر کردن سطح: (زدن لایه اول رنگ یا پرایمر و روغن الف)
خوب بعد از آشنایی کامل با ابزار و رنگ های که در ساختمان مصرف میشود. وارد مرحلهی عملی کار میشویم.
به اولین لایهای که روی سطح میزنیم. لایهی آستر گفته میشود که قبل از رنگ باید سطح بهخوبی تمیز باشد و گردوغبار و چربی نداشته باشد.
این لایه باعث میشه که تو مرحله تغییر دیوارها کار راحت تر بشه و راحتتر بشود دیوارها رو بتونه کنیم. و عیبها بهتر دیده می شن اگر سطح شما گچی است و تا حالا رنگ نشده.
از پرایمر برای رنگ پلاستیک و اکرولیک و از روغن الف برای سطح روغنی بزنید. و پرایمر و روغن الف به این خاطر استفاده میشود که زیر کار رو سختتر و محکمتر میکنند. و مانند چسب دوطرفه در نقاشی ساختمان عمل میکند و سطح دیوار و رنگ را به هم میچسبانند. و علت دیگه اون اینکه قیمت اون از رنگ ارزانتر هستش. و ما تمام تلاش مو رو میکنیم تاجوری کارکنید که کمترین قیمت نقاشی ساختمان نتیجه بگیرید.
در این بخش تمام نکات و ریزهکاریهایی که یک استادکار ماهر نقاش رعایت می کنه به شما گفته خواهد شد و اصول رنگ کردن سقفها دیوار و… کاملاً توضیح داده میشود.
بخش هشتم: زیرسازی و صاف کردن سطح:
در بخش هشتم یاد میگیریم که چجوری به روشهای مختلف بتونه درست کنیم. و به کمک آن سوراخها و ترکها و ناصافیهای سطح کارمون پرکنیم.
و با کار با سنبادهها آشنا میشویم و با استفاده از اون صاف و صیقلی کنیم.
بخش نهم: اجرای لایههای نهایی رنگ:
و در بخش نهم که بخش آخر کارمون هستش لایههای نهایی کارمون رو اجرا میکنیم و کارمون به اتمام میرسد.
باید اشارهکنم واحد شمارش لایههای رنگ در بین نقاشها ساختمانی بهاصطلاح دست هستش.
یعنی هر لایه رنگ که زده میشه می گن یکدست رنگ زدیم.
برای سفارش دوره آموزش نقاشی ساختمان و دریافت اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید:
09156480407
051-35091161-5
مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
aghayedecor_pv@ تلگرام
aghayedecor@ اینستاگرام
www.aghayedecor.com وبسایت
https://t.me/aghayedecor کانال تلگرام